SULJE VALIKKO

avaa valikko

Tietoa meistä

Oy Halva Ab:n Laku.fi -verkkokarkkikauppa on perustettu vuonna 2016.

Haluamme tarjota tuotteitamme yksityisille kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille.

Tavoitteenamme on palvella niin henkilö- kuin yritysasiakkaitamme laadukkaasti ja nopeasti. Tavoitteemme saavuttamiseksi panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja tuoda asiakkaillemme laadukkaita uutuuksia tasaisin väliajoin.

ME HALVALAISET

Halva on perheyritys, jossa perheen edustajat ovat vahvasti mukana yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa. Työyhteisöämme luotsaa tänä päivänä eteenpäin kolmas sukupolvi.

Kasvavassa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä vajaa sata Halvalaista. Meillä on upea henkilökunta ja paljon pitkiä työsuhteita talossa.

Yrityksemme on erityisesti tunnettu lakritsi- ja salmiakkimakeisista, joista yli kolmannes menee vientiin.

Toimintaa meillä on sekä Pitäjänmäellä, Helsingissä että Pakkalassa, Vantaalla.

LAATU

Halva on viime vuosien aikana tehnyt merkittäviä panostuksia yrityksen toiminnan laadun parantamiseksi. Pidämme hyvää laatujärjestelmää yhtenä tärkeimmistä kilpailutekijöistä. Tunnustuksena pitkäaikaisesta kehitystyöstä Inspecta myönsi vuonna 2003 Halvalle ISO 9001 -standardin mukaisen laatusertifikaatin. Sertifikaatti kattaa yrityksen koko liiketoiminnan. Vuonna 2004 Inspecta myönsi Halvalle myös ISO 14001-ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti kattaa sekä Helsingin että Vantaan laitoksien kaikki toiminnot.

Vuonna 2013 Inspecta myönsi Halvalle ISO 22000 –standardin mukaisen tuoteturvallisuussertifikaatin. Tämä sertifikaatti on takuu siitä, että yrityksen panostukset tuoteturvallisuuteen ovat korkealla tasolla.

Halva on tehnyt jatkuvasti työtä tuoteturvallisuuden tason nostamiseksi. Toiminta täyttää nyt entistä tiukemmat tuotetekniset vaatimukset. Yrityksen toiminta täyttää FSSC 22000 –standardin vaatimukset ja näin ollen tämä korkeampaa tuoteturvallisuustasoa osoittava sertifikaatti on myönnetty Halvalle kesäkuussa 2015.

Nämä sertifikaatit osoittavat, että Halva on sitoutunut toimintansa jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen paremman laadun saavuttamiseksi ja että tuoteturvallisuus- ja ympäristönäkökohdat ovat yritykselle ensiarvoisen tärkeitä.

TILAUS

Valikoimamme on laaja ja tuomme uutuuksia markkinoille tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Lisäksi tarjoamme makeisia jouluun ja pääsiäiseen. Sesonkeihin otamme tilaukset ennakkotilauksina, jolloin voimme varmistaa toimitusvarmuuden.

Toimitamme tuotteet kotimaahan 1-3 arkipäivässä ja ulkomaille viikossa. Ilmoitamme kaikille tuotteille arvioidun toimitusajan toimitusvahvistuksessa.

Jos sinulla on kysyttävää yrityksestämme, vastaamme mielellämme niihin. Arvostamme myös saamaamme palautetta ja kehitysehdotuksia.

KÄYNTIOSOITE

Oy Halva Ab
Tammiston kauppatie 27 / PL 244
01510 Vantaa
Puh. (09) 774 62 00
Fax: (09) 554 316


OMA TILI

Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
ASIAKASPALVELU

Ota yhteyttä
Tietoa meistä
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste